Acando Accelerate

För dig som vill kickstarta din karriär som applikationskonsult, utvecklare eller data scientist.

Är du redo att kickstarta din karriär och vill bli specialist inom ett attraktivt och expanderade område där det råder stor efterfrågan på kompetens?

Då ska du söka till Acandos satsning AccelerateAccelerate är ett nystartat upplägg på Acando där du får en kickstart in i konsultrollen och snabbt blir riktigt vass inom just ditt område. Accelerate passar dig som är nyexaminerad från utbildningar med fokus på IT, systemutveckling, affärssystem eller data science, alternativt om du har något års erfarenhet av dessa områden. Du får möjligheten till en utvecklande karriär och får delta i spännande konsultuppdrag parallellt med utbildningar och certifieringar samtidigt som du blir coachad av en senior mentor. 

Inom Acando Accelerate startar du din karriär som junior applikationskonsult,  data scientist eller utvecklare.  

Just nu erbjuder vi följande spår inom Acando Accelerate:

Data Scientist

Data Advantage handlar om att få ett försprång genom att nyttja möjligheterna som finns i data. Vi hjälper företag i olika branscher att bli mer datadrivna och stöttar kunden i hela ”datastacken”, det vill säga med datalagerutveckling, BI/datavisualisering, data science och IOT. Vi är plattformsoberoende men har störst efterfrågan på Microsoft-kompetens.

I rollen som Data Scientist får du möjlighet att arbeta med spännande kunder och fördjupa dig inom ett eller flera av våra kompetensområden. Då får ta del av våra gedigna utbildningar, vilka kommer att göra dig till en eftertraktad konsult.

Applikationskonsult SAP

I rollen som applikationskonsult inom SAP, får du möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du får en specialiserad inriktning och flertalet utbildningar mot just SAP och även möjlighet att certifiera dig inom ett visst område.

De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kommer att utföra och få lära dig är till exempel krav- och testledning, konfigurering, workshopledning och processkartläggning. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning samt Acandos nära samarbete med SAP ges mycket goda möjligheter att göra karriär inom just SAP på Acando.

Applikationskonsult Dynamics

I rollen som applikationskonsult inom Dynamics, får du möjlighet att arbeta med spännande kunder och intressanta varumärken som gör sin resa mot den digitala marknaden. 

Du får en specialiserad inriktning och flertalet utbildningar mot just Microsoft Dynamics och även möjlighet att certifiera dig inom ett visst område. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult kommer att utföra och få lära dig är till exempel krav- och testledning, konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning samt Acandos nära samarbete med Microsoft (vi är en del av Microsoft Inner Circle vilket innebär att Acando är topp 1% av Microsoft partners i världen) ges mycket goda möjligheter att göra karriär inom just Dynamics på Acando.

.NET-utvecklare

I rollen som .NET-utvecklare får du möjlighet att arbeta med spännande kunder och intressanta varumärken som bidrar till en spännande personlig utveckling inom den digitala domänen.

Du får en specialiserad inriktning och flertalet utbildningar för att stärka din utvecklarprofil som .NET-utvecklare. Du får även möjlighet att certifiera dig inom ett visst önskat område beroende på om du brinner för backend- eller frontend-utveckling.

I rollen som utvecklare får du möjligheten att ingå i ett större team samt lära dig att jobba i projekt som innefattar förstudie, implementation och förvaltning. 

Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning samt Acandos nära samarbete med Microsoft (vi är en del av Microsoft Inner Circle vilket innebär att Acando är topp 1 % av Microsoft partners i världen) ges mycket goda möjligheter att få en gedigen grund till att bli en fulländad utvecklare.  

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor